sunnuntai 13. joulukuuta 2015

F.U.N. Lacquer Happy Ending

Tilasin CesarsShopista tosiaan pari lakkaa veronpalautusten tullessa ja niistä esittelyyn pääsee nyt se toinen. Oli jotenkin ihan erilainen lakkausinto nyt, kun sain taas uusia ihania lakkoja kynsille. Kyseessä on F.U.N. Lacquerin Happy Ending, joka ihastutti sen verran paljon swatch-kuvissa, että se oli pakko ostaa. Harvemmin raaskin ihan näin kalliita lakkoja tilata, reilut 20 euroa on kuitenkin aika hurjasti kynsilakasta, mutta tätä en voinut vastustaa.


Happy Ending on todella moniulotteinen lakka, enkä oikein vieläkään tiedä mitä kaikkea siitä oikein löytyy. Happy Ending on pohjaltaan sininen, joka kuitenkin valaistuksesta riippuen näyttää kynsillä ajoittain todella violetilta voimakkaan vaaleanpunaisen shimmerin/flashin takia. Lisäksi tässä on mukana reilusti kultaista melko pientä glitteriä sekä hieman holoefektiä, joka näyttää ajoittain lineaariselta, mutta toisaalta hyvin hajanaiselta. Kynsillä on lakkaa pari helppoa kerrosta, jotka kestivät kynsillä käytännössä virheettöminä neljä päivää ennen kuin jaksoin koristella lakkaa mitenkään.


Koristeluiden kanssa löi päässä taas melkoisen tyhjää, mutta Über Chicin laatat odottivat pöydällä kutsuvasti, joten leimatahan sitä piti. Kuvio on ÜC:n laatalta 4-02. Kävin käytännössä kaikki leimauslakkani läpi, eikä oikein mikään tuntunut sopivan tuohon upeaan siniseen pohjaan ennen kuin löysin laatikon perukoilta Essence 10 true love -lakan, jota muistin NailOxtailin Solen käyttäneen menestyksekkäästi leimaamisessa. Ja hyvinhän se toimikin. Jälki jäi jännästi hieman läpikuultavaksi ja pohjalakka näkyi leimojen alta todella kauniisti. 


Leimauskuvio oli muuten siitä erikoinen, etten millään meinannut hahmottaa, miten päin se olisi kynnelle pitänyt asetella. Käytännössä jokaisen kynnen kohdalla huomasin pohtivani uudelleen sen asemointia, eikä ne sitten tainneetkaan ihan kaikki mennä ihan samoin päin. Muutoin leimat kyllä näyttivät kynsillä mielestäni oikeinkin kivoilta, joten en antanut pienten vikojen haitata, kerrankin.

16 kommenttia:

  1. On kyllä aivan uber kaunis lakka ja upeat koristelut!

    VastaaPoista
  2. Upean värinen lakka ja kivat leimaukset :)

    VastaaPoista
  3. Sievä on lakkaus! Minäkin tilasin samaisen Happy Ending lakan, mutta odottelen vielä omaani saapuvaksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo oli noista itselle se ainoa pakkohankinta, jotenkin se sytytti heti!

      Poista
  4. Mäkin katselin tätä lakkaa vähän sillä silmällä mutta päädyin kuitenkin pariin muuhun vaihtoehtoon. On tää kyllä niin natti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se! Miulla jäi pari lakkaa vielä noista kaivelemaan, mutta tilasin nyt näin alkuun ainakin vain tämän..

      Poista
  5. Onpas tosi kauniit värit näissä! :)

    VastaaPoista
  6. On kyllä hirmuisen nätti lakka ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se! Ei yhtään kaduta, että vähän tuhlasin :D

      Poista
  7. Vautsi mikä lakka, ja koristelutkin on taas hurjan kauniit! ♥

    VastaaPoista